Teamspullen is er voor bedrijven, scholen, stichtingen en organisaties uit diverse branches die op zoek zijn naar promotionele kleding (al of niet bedrukt of geborduurd) voor beurzen, bedrijfsevents, sportevenementen, sponsoring en overige promotionele aktiviteiten. Ook leveren wij promotionele kleding van biologisch katoen of kleding met een fairtrade label, zie: duurzame promotionele kleding.

Voor diverse sporten zoals  hockey, voetbal, handbal, korfbal, volleybal, basketbal, tennis, golf en hardlopen leveren wij teamkleding. Ook voor custom made sportkleding zoals gepersonaliseerde sportkousen kunt u bij ons terecht.

Daarnaast leveren wij diverse sportmaterialen zoals o.a. coachborden, loopladders, bidonkratten, pionnen en markers.

Wij hanteren aantrekkelijke staffelkortingen bij grotere afnames. Verzendkosten voor een adres in Nederland zijn € 6,95 en bestel je voor minimaal €75,00 dan rekenen wij geen verzendkosten. TeamSpullen.nl hanteert een soepel retourbeleid met een bedenktermijn van 30 dagen.

Vindt u op de site niet precies wat u zoekt, wilt u advies of wilt u een prijsopgaaf ontvangen voor het bedrukken of borduren van uw promotiekleding, neem dan contact met ons op, bel 0172 41 62 62 of stuur een e-mail naar: info@teamspullen.nl