Taktifol Set-Plays Voetbal

19,95132,45 incl. btw

Merk: Taktifol

Aantal Prijs Korting
5-9 19,15 4%
10-24 18,55 7%
25+ 17,96 10%

Beschrijving

Op verzoek van veel trainers is deze nieuwe variant van Taktifol nu verkrijgbaar: de Taktifol Set-Plays. Op elk blad zijn 3 complete strafschopgebieden afgedrukt. Hiermee kan je als trainer en coach perfect duidelijk maken welke afspraken er op individueel- en teamniveau gemaakt moeten worden bij spelhervattingen zoals vrije trappen en corners, zoewl verdedigend als aanvallend.  

  • 9 rollen van 25 bladen per rol
  • Elk blad is 60 cm x 80 cm groot.
  • Hecht zich probleemloos meerdere keren vast op vrijwel elke ondergrond.
  • Overal te gebruiken


Optioneel Taktifol Accessoires set (€ 12,95) bestaande uit:

– één Taktifol wisdoek
– twee Taktifol markers
– één handige draagtas (voor max. 3 rollen)

De voordelen van Taktifol:

Overal te gebruiken
Op de gewenste ondergrond aanbrengen, gladstrijken en klaar. Taktifol kan zonder probleem weer worden los getrokken en op een andere ondergrond opnieuw worden aangebracht. Op de deur van de kleedkamer, op een kastdeur, op de muur, op een raam en vele andere oppervlakten. 

Hecht zich vast op elke ondergrond
Taktifol hecht vast zonder te kleven. Ten opzichte van de gewone white boards en andere speelveldfolies biedt Taktifol veel nieuwe voordelen. Taktifol laat zich bevestigen op uiteenlopende ondergronden: op deuren, kasten, wanden, ramen, op stenen, hout, glas of tapijten eenvoudigweg overal. En kan bovendien weer simpel worden losgetrokken. Dankzij de bijzondere statische lading hecht Taktifol zonder te blijven kleven.
Taktifol droog afwisbaar
Met een niet-permanente marker kan iedere beschrijving weer eenvoudig worden gewist. Door de speciale eigenschappen van Taktifol biedt het de voordelen van Flipcharts, White-boards, Metaplan en Pinnborden met gelijktijdig zeer veel mobiliteit en gebruiksgemak.
 

 

Artikelnummer: TF77VBLSP

Taktifol Set-Plays Voetbal Offerteaanvraag