Taktifol Set – 1 rol + 2 stiften + draagtas + wisdoek

37,9087,40 incl. btw

Merk: Taktifol

Aantal Prijs Korting
5-9 36,38 4%
10-24 35,25 7%
25+ 34,11 10%

Beschrijving

Ideaal tacktisch hulpmiddel voor trainers en coaches. Deze complete Taktifol set is overal te gebruiken. Vooral voor uitwedstrijden zeer geschikt. Altijd en overal in staat om te presenteren. Geen koffer of zware standaard meer nodig. Taktifol past in elke sportas en is direct te gebruiken!

  • Rol van 25 bladen
  • Elk blad is 60 cm x 80 cm groot.
  • Hecht zich probleemloos meerdere keren vast op vrijwel elke ondergrond.
  • Overal te gebruiken

Set bestaat uit:

  • één of meer taktifol rollen van sport naar keuze (voetbal, hockey, handbal of zaalhockey)
  • twee markers (één rood, één wit)
  • één uitwisdoek
  • handige draagtas voor 1 tot 3 Taktifolrollen + toebehoren.

 

De voordelen van Taktifol:

Overal te gebruiken
Op de gewenste ondergrond aanbrengen, gladstrijken en klaar. Taktifol kan zonder probleem weer worden los getrokken en op een andere ondergrond opnieuw worden aangebracht. Op de deur van de kleedkamer, op een kastdeur, op de muur, op een raam en vele andere oppervlakten.

Hecht zich vast op elke ondergrond
Taktifol hecht vast zonder te kleven. Ten opzichte van de gewone white boards en andere speelveldfolies biedt Taktifol veel nieuwe voordelen. Taktifol laat zich bevestigen op uiteenlopende ondergronden: op deuren, kasten, wanden, ramen, op stenen, hout, glas of tapijten eenvoudigweg overal. En kan bovendien weer simpel worden losgetrokken. Dankzij de bijzondere statische lading hecht Taktifol zonder te blijven kleven.
Taktifol droog afwisbaar
Met een niet-permanente marker kan iedere beschrijving weer eenvoudig worden gewist. Door de speciale eigenschappen van Taktifol biedt het de voordelen van Flipcharts, White-boards, Metaplan en Pinnborden met gelijktijdig zeer veel mobiliteit en gebruiksgemak.

Artikelnummer: TFSET1

Taktifol Set – 1 rol + 2 stiften + draagtas + wisdoek Offerteaanvraag