Verzendkosten Nederland
Wij rekenen € 6,95 voor normale pakketpost naar een afleveradres binnen Nederland. Ook kan je je bestelling laten bezorgen bij een DHL Parcelshop of een postNL locatie. Bij bestellingen met een totaal bedrag van € 75,00 (incl. btw) of meer berekenen wij geen verzendkosten.

Verzendkosten België
De verzendkosten voor een afleveradres in België bedragen € 9,95. Gratis verzending naar België vanaf € 150,-

Levertijden
Voor de meeste artikelen geldt: 2 tot 5 werkdagen. Mocht blijken dat een artikel niet op voorraad is of een langer dan verwachte levertijd heeft dan nemen wij contact met je op. Vul daarom altijd je telefoonnummer in bij het afronden van je bestelling. Hebben wij geen telefoonnummer van je ontvangen dan krijg je van ons een bericht per e-mail.

* Afleveren bij een DHL Parcelshop of postNL locatie.
Veel weg of niet in de gelegenheid je bestelling thuis in ontvangst te nemen? Vul gewoon je eigen afleveradresgegevens in en kies als verzendwijze ‘Afhalen Parcelshop‘ zodat je je bestelling kan ophalen wanneer het je uitkomt. Wij versturen je bestelling naar een DHL parcelshop of postNL locatie dicht bij jou in de buurt. Wij laten je weten waar je bestelling kan worden afgehaald. Let op: neem bij het afhalen een geldig legitimatiebewijs mee!  

Deadline?
Heb je haast vanwege een deadline, neem dan contact met ons op. Wij gaan er dan alles aan doen om te bekijken of deze deadline haalbaar is. 

Verpakking
In het kader van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) hergebruiken wij bij het verpakken van uw bestelling zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal, zoals ontvangen verpakkingsdozen en opvulmateriaal van onze leveranciers.