nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters

Bedrukken en Borduren promotionele kleding en relatiegeschenken.

Afhankelijk van het te bedrukken materiaal zijn er een aantal methoden om uw kleding of relatiegeschenk te laten bedrukken of borduren:

Zeefdruk (textiel)
zeefdruk is nog steeds de meest gebruikte techniek voor het bedrukken van textiel. Door middel van een rakel wordt inkt door een zeefraam heen (waarin de afbeelding is uitgespaard) op het textiel gedrukt. Voor zeefdruk is het daarom nodig eerst een zeefraam van de afbeelding te maken. Dit gebeurd of met behulp van een film en een belichter, of direct vanuit de computer (Computer to screen methode). Hiermee wordt via een bepaald procédé een screen (of zeef) gemaakt, waarna deze moet worden ingesteld op de drukpers. Elke kleur heeft zijn eigen zeefraam nodig. 
Deze werkzaamheden worden samengevat onder de noemer prepress.

Transfer (textiel en bv paraplu's)
De transfer techniek wordt gebruikt bij complexere afbeeldingen die te gedetaileerd zijn voor zeefdruk. Tevens zijn er een aantal materialen 
die door hun samenstelling of structuur alleen via transfer te bedrukken zijn. De transfers worden vooraf op een drager gedrukt waarna ze onder hoge duk bij een hoge temperatuur op het oppervlak gedrukt worden.

Tampondruk (bv voor bedrukken van mokken, pennen, usb sticks etc.)
Tampondruk is een indirecte diepdrukmethode. In een vlakke plaat, het cliché, worden verdiepingen geëtst. Deze verdiepingen worden met inkt gevuld. Een gladde elastische stempel van siliconenrubber (siliconen werken inktafstotend) neemt, door deze op het cliché te drukken, een deel van de inkt over. Daarna wordt de inkt door de tampon overgebracht op het te bedrukken object. Tampondruk wordt veel toegepast voor het bedrukken van onderdelen, reclameartikelen en relatiegeschenken zoals pennen en aanstekers maar ook industriële producten van machines. Veelal voorwerpen plat, rond of hol met een relatief klein te bedrukken oppervlak (minder dan 60x80 mm).

Borduren (bv kleding, handdoeken, fleecedekens)
Borduren is een zeer duurzame oplossing voor het aanbrengen van uw logo of bedrijfsuiting op textiel en brengt een mooie, exclusieve uitstraling met zich mee. Bij borduren wordt uw logo, foto of tekening gedigitaliseerd en omgezet in een borduurkaart. De borduurkaart zorgt voor een juiste aansturing van de borduurmachine zodat op de juiste positie en in de juiste kleur borduursteken worden gezet. Voordat de borduurmachine zijn werk kan doen moet eerst het textiel in een ring worden ingespannen, die vervolgens op de borduurmachine wordt geplaatst. Dit inspannen vraagt veel nauwkeurigheid omdat hiermee de positie van de borduring bepaalt wordt. Hierna kan m.b.v. de aangemaakte borduurkaart de borduurmachine worden aangestuurd en de borduring worden aangebracht.

TeamSpullen.nl werkt samen met de beste drukkers en borduurstudio's waarmee kwaliteit gegarandeerd is. Bij elke order ontvangt u eerst een digitale proef. Er wordt pas met de productie gestart nadat deze proef door u is goedgekeurd.

 

Kosten

De kosten hangen af van het te bedrukken materiaal, de drukmethode, de aantallen te bedrukken artikelen en het aantal te bedrukken kleuren. Wanneer wij het logo, foto of tekst van u hebben ontvangen kunnen wij u exact vertellen wat de drukkosten zullen zijn.

Hieronder ter indicatie  een overzicht van bedrukkingskosten:
 

Kleuren:  1 2  3 4
Per positie: € 2,50 € 2,95 € 3,45 € 3,95

Posities: linkerborst, rechterborst, voorkant, achterkant, linkermouw, rechtermouw

Zeef / filmkosten per kleur/druk * = € 55,-

       

* Voor het opmaken van de digitaleproef, het maken van de film,het infilmen en schoonmaken van het zeefraam,cliches en het instellen van de machine. 

Overige bedrukkingsmogelijkheden:

Eigen Naam :

t/m 14 stuks: € 9,50 p.s.
vanaf 14 stuks: € 8,75 p.s.

Bekijk hier voorbeelden van lettertypes voor naam- of tekstbedrukking van hoodies, sweaters en T-shirts.


Cijfers: 

Klein (10 cm): € 3,95 per cijfer 
Groot (15 cm of 20 cm): € 4,95 per cijfer

Cijfers zijn in standaard machine font, wijzigingen in font of andere grootte op aanvraag.

 

Aanleveren voor bedrukking


Om uw opdrachten goed uit te kunnen voeren dienen logo's en teksten aangeleverd te worden in EPS / PDF of AI formaat, ook wel een vectorbestand genoemd.

Indien het niet mogelijk is om uw logo in deze bestanden aan te leveren kunt u de bestanden die wel voor handen zijn (zoals bv JPEG, GIF of PNG) bij ons aan leveren. Wij nemen dan contact met u op over de voortgang.

LET OP!
Voor het nauwkeurig uitvoeren van een drukproef is het voor ons belangrijk om onder staande informatie van u te ontvangen:

  • kleur van de bedrukking
  • plaats van de bedrukking
  • grootte/afmeting  van de bedrukking

Aan de hand van bovengenoemde antwoorden maken wij voor U een digitale drukproef, na goedkeuring van deze digitale drukproef starten wij met drukken.

Voor vragen over het aanbrengen van bedrukkingen op (sport)kleding: Mail [email protected] of bel met 0172 41 62 62 en wij helpen u graag verder.