nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters

TeamSpullen.nl ontwerpt en levert custom made sportkleding voor hockey, voetbal, rugby, american football, volleybal, handbal, korfbal en overige teamsporten. Design en materiaalgebruik wordt volledig aan uw wensen aangepast en wij denken daarin graag met u mee. Afhankelijk van de kleding kan het doorloopproces van offertestadium tot aan uitlevering 4 tot 8 weken in beslag nemen.

Digitaal ontwerp

Nadat wij tot overeenstemming zijn gekomen over de op maat te maken kleding leveren wij een digitaal ontwerp aan van het design. Dit kan in deze fase worden aangepast totdat het naar volle tevredenheid is.

Samples

Naar aanleiding van het goedgekeurde digitale ontwerp wordt gestart met het maken van één of meerdere samples. De samples kunnen binnen 1 á 2 weken geprocuceerd worden. Door het sampletraject kunnen eventuele fouten en afwijkende kleuren tijdig worden hersteld. Daarnaast kunnen de samples gebruikt worden om de juiste maten op te nemen. Als de samples naar volle tevredenheid zijn kan de daadwerkelijke productie na uw goedkeuring starten. 

Passessie

Indien de samples om wat voor reden dan ook niet als pasmaten hebben kunnen dienen leveren wij de benodigde kleding aan om de benodigde maten te bepalen.

Productie 

Na goedkeuring van het sample product en nadat de te produceren maten bekend zijn zal het productieproces worden gestart. Doorlooptijd van de productie na goedkeuring van het sample is circa 3 á 4 weken.