nog geen artikelen in winkelwagen.
Sluit venster
Zoek
Filters

Bij TeamSpullen.nl vind je een divers aanbod van handbal coachborden, handballen en handbal accessoires zoals kniebeschermers en handsprays voor een betere grip. Ook leveren wij diverse overige trainingsmaterialen zoals o.a. hesjes,  loopladders, pionnen en markers. Op zoek naar al of niet bedrukte teamkleding? Ook daar helpen we je graag mee. 

Voor handbalverenigingen hanteren wij aantrekkelijke kortingen. Mail ons en vraag naar de mogelijkheden of bel 0172  416262.

 

Sorteer op
Prijzen incl. 21% btw
Sorteer op
Prijzen incl. 21% btw

Bedrukken/ borduren promotiekleding

Ook helpen wij u graag met het bedrukken of borduren van uw promotiekleding. Prijzen daarvoor zijn in het algemeen maatwerk en wij doen u graag vrijblijvend een prijsopgaaf voor uw project. Bij bedrukken zijn de aantallen, aantal posities en aantal te bedrukken kleuren bepalend voor de prijs. Bij borduren is het aantal kleuren niet van belang maar bepaalt de gedetailleerdheid van de logo's en het te borduren oppervlak de prijs. Wij werken uitsluitend met de beste drukkers en borduurders om de kwaliteit te waarborgen. Promotiekleding is immers uw visitekaartje!


Voor wie?

Teamspullen levert of heeft promotiekleding geleverd aan diverse bedrijven van groot tot klein zoals o.a. Embraer, Accenture, Ikea (vestiging), Randstad (vestiging), Mobile Red, AIR Amsterdam, Onderzoeksraad voor Veiligheid, Vriendenloterij, RTL Talentacademy. Naast bedrijven leveren wij ook regematig (promotie) kleding aan o.a. afdelingen op universiteiten, ministeries, gemeenten, diverse scholen, ROC's, filmproductiebedrijven en fysiotherapie praktijken. Op de pagina inspiratie kunt u een indruk krijgen van werk waar wij trots op zijn.


Kunnen wij u helpen met uw promotiekleding?

Daag ons uit en neem contact met ons op. Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via de chat functie rechtsonderin op deze pagina, het contactformulier op onze site, via het e-mailadres [email protected] of via telefoonnummer 0172 41 62 62